16 feb

Digital workshop

Var med och påverka möjligheterna att resa till, från och inom Alnarp

interna händelser | seminarier, workshops |
Simplify our workday

Varmt välkommen till digital workshop! Syftet med workshopen är att få inspiration till åtgärder för att uppmuntra och underlätta ett hållbart resande till, från och inom Alnarp.

När: Onsdag 16 februari 2022 kl 14.00-16.00

På workshopen kommer vi att fokusera på:

  • Hur det fungerar att resa med olika färdsätt till, från och inom Alnarp idag
  • Vilka förändringar som är på gång och som påverkar resmöjligheterna
  • Förslag på ytterligare åtgärder för att förbättra möjligheterna att resa hållbart

Workshopen är en del campusutvecklingsarbetet och kommande byggprojekt och riktar sig till studenter och medarbetare vid SLU, och företrädare för andra verksamheter i Alnarp, Akademiska Hus och Lomma kommun.

Workshopen bygger vidare på de guidande principerna "Simplifies our workday" och "Enables progress and collaboration" som togs fram på tidigare workshop våren 2021. Det handlar bland annat om att det ska vara enkelt att hitta till campus och att ta sig runt mellan faciliteterna, samt att öka möjligheterna till samarbeten och samskapande mellan människor genom bättre förutsättningar för planerade och oplanerade möten.

Workshopen hålls av Trivector Traffic AB.

Varmt välkommen att bidra med dina synpunkter, förslag och idéer!

Anmäl senast måndag 14 februari 2022.

Fakta

Tid: 2022-02-16 14:00 - 16:00
Ort: Digital workshop
Mer information:

”Det ska vara lätt att ta sig till Alnarp med hållbara färdmedel och inom området ska man enkelt röra sig till fots och med cykel” står det i målet om campusliv i Campusplan Alnarp 2019-2030. Öppnandet av tågstation i Alnarp om ett antal år är ett steg i denna riktning. Men det finns sannolikt mycket mer att göra för att uppnå målet, både på kort och lång sikt. Mer om detta på workshopen!

Läs mer om campusutveckling Alnarp här