24
sep
Webbinarie

Logistik och distribution av livsmedel

seminarier, workshops |

Vässa ditt företagande! Dags att fräscha upp kunskaperna och få ny inspiration! Välkommen till SLU Kompetenscentrum företagslednings fem webbinarier, som ges i samarbete med SLU-kursen Översiktlig företagsledning, verksamhetsutveckling och ekonomistyrning. I år öppnar SLU upp delar av kursen för externa deltagare, med givande övningar och spännande diskussioner. Intressant, utvecklande och kostnadsfritt!

Hur kortar man värdekedjan och skapar en effektiv distribution som inte äter upp hela marginalen? Jens Thulin, Vismarlövsgården, berättar om hur hans företag arbetar med konsumentkontakt. Han säljer köttlådor med nötkött från gårdens djur och är delägare i företaget Mylla Mat, som förmedlar lokalproducerad mat.

David Ljungberg, logistikforskare vid SLU, reder ut hur du som liten aktör kan jobba med transportoptimering.

Ola Fredgardh, äggproducent på Hyllehög gård, levererar ägg direkt till kunden. Under webbinaret berättar han om distributionen och vad som krävs för att skapa ett konkurrenskraftigt system.

Webbinarieserien hålls i samarbete med SLU Partnerskap Alnarp.

Anmäl dig här:

https://partnerskapalnarp.slu.se/konf/20210924.aspx

Fakta

Tid: 2021-09-24 13:30 - 15:00
Ort: Webbinarie
Arrangör: SLU Kompetenscentrum företagsledning
Sidansvarig: marianne.persson@slu.se