SLU-nyhet

Från problem till prototyp – utvärdera din verksamhet på nya sätt!

Publicerad: 13 december 2021
Post it-lappar i olika färger på ett bord.

Biblioteket bjuder in till en kurs för dig som vill få nya verktyg för att utvärdera och utveckla din verksamhet. Under tre digitala träffar går vi igenom grunderna i tjänstedesign. Du får prova på att undersöka dina målgruppers behov och beteenden, idégenerera lösningar och ta fram och testa prototyper.

Biblioteket har haft ett internt stöd för att arbeta med användarcentrerade metoder för verksamhetsutveckling sedan 2018. Nu erbjuder vi en kurs i tjänstedesign öppen för alla anställda vid SLU. Ta chansen att utveckla din förståelse för dina målgruppers behov tillsammans med oss och kollegor från andra delar av SLU!  

Sista anmälningsdag är 20 januari, första kursträffen är 26 januari. 

Läs mer och anmäl dig via kalenderhändelsen.