SLU-nyhet

Nya rekryteringssystemet ReachMee lanseras 16 oktober

Publicerad: 19 september 2017

Alla som rekryterar och annonserar efter nya medarbetare och doktorander kommer att använda ReachMee. Utbildning har pågått under hösten, och nu finns även utbildningsfilmer klara.

På medarbetarwebbens sida om ReachMee hittar du enkla instruktionsfilmer och kortfattad information om systemet, som tar dig igenom flödet för att åstadkomma en publicerad annons.

Logga in automatiskt via Verktyg & system

Du som arbetar med rekrytering kan passa på att provköra systemet under september, alla projekt som skapas denna period kommer att raderas innan systemet lanseras skarpt. Skapa ett projekt med annons, publicera den och sök jobbet. Hela flödet finns tillgängligt, även om systemanpassningar pågår. Börja med att logga in via Verktyg & system på medarbetarwebbens startsida.

Tidsplan 

  • Nu: fortsatt fritt fram att lägga upp testannonser i systemet
  • 2 oktober: systemet rensas och arbetet med skarpa annonser som ska ut från 16 oktober kan påbörjas
  • 16 oktober: första dagen för att annonsera genom Reachmee och de gamla annonsverktygen stängs

Prenumerationsmöjlighet med ReachMee

Visningen av lediga anställningar kommer att ligga kvar på samma sidor som tidigare. Med det nya systemet kommer det att gå att prenumerera på uppgifter om lediga jobb.

Redan publicerade annonser ligger kvar ute, och de gamla systemen kommer vara tillgängliga enbart för att hämta ut gamla annonser etc.


Kontaktinformation

HR-specialisterna
HR-enheten, Personalavdelningen, SLU