Mogna veteax, foto.
15 apr

Online

Lunchseminarium: Navigation i det svenska finansieringslandskapet med fokus på växtskyddsforskning

Välkommen till ett seminarium arrangerat av SLU Nätverk växtskydd i samarbete med SLU:s Grants Office! Forskningssamordnarna Ulf Westerlund och Caroline Grabbe från Grants Office kommer att ge en översikt över det svenska systemet för forskningsfinansiering och lyfta fram olika möjligheter att söka medel med fokus på växtskyddsforskning.

Alla forskare, oberoende av var i karriären de befinner sig, är välkomna, men speciellt du som är relativt ny i det svenska finansieringssystemet. Du får också lära dig om hur Grants Office fungerar och hur de kan hjälpa dig när du ansöker om finansiering. Sist men inte minst kommer det givetvis att finnas tid för frågor!

Seminariet hålls på engelska.

Fakta

Tid: 2024-04-15 12:00 - 13:00
Ort: Online
Arrangör: SLU Nätverk växtskydd
Mer information:

Seminariet är en del av SLU Nätverk växtskydds lunchseminarie serie som ges på måndagar kl 12.00.

Mötena äger rum på Zoom. Om du vill delta, kontakta cajsa.lithell@slu.se så ger hon dig med Zoom-länken! Inbjudna talare kommer att vara både växtskyddsforskare från SLU (från våra olika fakulteter) och externa (internationella) talare. Olika ämnen om växtskydd i jordbruk, skog och naturliga ekosystem kommer att presenteras. Några av föredragen kommer också att presentera infrastruktur vid SLU som växtskyddsforskare använder.