Vy över jordbrukslandskap med mycket träd i Donetskregionen i Ukraina.
25 apr

Hörsalen Medelhavsmuseet , Stockholm

Agroforestry i Ukraina – lansering av policy brief

Välkommen till lansering av rapporten ”Seven reasons to invest in agroforestry for post-war reconstruction and reform efforts in Ukraine”. Lanseringen arrangeras av Agroforestry Network i Sverige och dess partnerorganisationer i solidaritet med Ukraina.

Evenemanget riktar sig till lantbrukare, beslutsfattare eller forskare som engagerar sig i exempelvis hållbart jordbruk, biologisk mångfald, landsbygdsutveckling eller livsmedelsberedskap. Men också för den som är intresserad av situationen i Ukraina och återuppbyggnaden efter kriget.

Huvudpresentatör är Margot Wallström, medordförande i president Zelenskyjs grupp för återuppbyggnad av Ukraina

Läs mer på evenemangets webbplats: Agroforestry in Ukraine – policy brief launch

Fakta

Tid: 2024-04-25 09:30 - 12:00
Ort: Stockholm
Lokal: Hörsalen Medelhavsmuseet
Arrangör: Agroforestry Network

Kontaktinformation