14 jun

Zoom

Workshop - Hur man skriver en konkurrenskraftig MSCA-PF-ansökan

seminarier, workshops |

Grants Office välkomnar dig till en workshop som fokuserar på att utveckla och skriva en konkurrenskraftig ansökan till den kommande utlysningen för Marie Skłodowska Curie postdoctoral fellowships (MSCA-2023-PF), med deadline den 13 september 2023. Workshopen kommer att använda mallen för MSCA-2023-PF som utgångspunkt för att ge råd om hur man strukturerar en övertygande ansökan.

Workshopen syftar till att stödja både sökande och potentiella värdar/handledare för blivande MSCA-forskare. Evenemanget är öppet för alla anställda vid SLU, samt för externa kandidater som planerar att ansöka till MSCA-2023-PF med SLU som värd. Under workshopen kommer Caroline Grabbe, forskningskoordinator vid SLU Grants Office, att ge dig information och tips som kan hjälpa dig att utveckla en konkurrenskraftig MSCA-PF ansökan.

 

Workshopen kommer att äga rum på Zoom, onsdagen den 14 juni, 13:00-16:00.

 

Program:

  • Översikt över MSCA-PF – syfte och utvärderingskriterier
  • Översikt över den nya MSCA-PF mallen
  • Teori och exempel
  • Frågestund

 

Registrera dig senast 12 juni.

Registrering>

Fakta

Tid: 2023-06-14 13:00 - 16:00
Ort: Zoom
Arrangör: Grants Office
Sista anmälningsdag: 12 juni 2023