15 feb

Zoom, Alnarp

Seminarie: Broadening your funding opportunities – unlocking the potential of excellence grants

seminarier, workshops |
Sydsvensk skogsvetenskap

Seminarium med Caroline Grabbe, Forskningskoordinator vid Ledningskansliet. "Broadening your funding opportunities – unlocking the potential of excellence grants". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Caroline Grabbe, Forskningskoordinator vid Ledningskansliet 15 februari kl. 14.00. "Broadening your funding opportunities – unlocking the potential of excellence grants". Föredraget kan endast följas via Zoom. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose – purabi.bose@slu.se

Mikolaj Lula - mikolaj.lula@slu.se

Fakta

Tid: 2023-02-15 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap