17
okt

 –

21
okt
Online och på mässan Elmia Lantbruk i Jönköping

Mjölkveckan 2022

Närbild på ett koansikte. Foto.

Varmt välkommen till årets Mjölkvecka! Här diskuteras möjligheter och utmaningar för svensk mjölkproduktion, olika utvecklingsvägar och hur forskningen kan bidra till utvecklingen. I år är de första två dagarna digitala (anmäl dig i formuläret nedan), sedan hittar du oss på mässan Elmia Lantbruk i Jönköping (anmäl dig på länkknappen nedan).

Anmälan til Mjölkveckan 2022

Anmäler dig, så riskerar du inte att missa någon information! Sedan deltar du på de delar som passar dig. Observera att du behöver anmäla dig separat till konferensen på Elmia i Jönköping. Vill du bara delta på webbinarierna på måndagen och tisdagen räcker det att du fyller i formuläret nedan.

Jag vill prenumera på SLU Future Foods nyhetsbrev om SLU:s arbete med framtidens mat och att uppnå ett hållbart livsmedelssystem. Det digitala nyhetsbrevet utkommer med ca 8 nummer/ år.
De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter. / The information you register here will be processed by SLU to administer your registration or your visit. Click in the box to confirm this. Read more about processing personal data at www.slu.se/en/about-slu/contact-slu/personal-data

Fakta

Tid: 2022-10-17 - 2022-10-21
Ort: Online och på mässan Elmia Lantbruk i Jönköping
Arrangör: Forskningsprogrammet ”Hållbar produktion och konsumtion av mjölk” och SLU Future Food
Mer information:

Mjölkveckan arrangeras av forskningsprogrammet ”Hållbar produktion och konsumtion av mjölk” som koordineras av framtidsplattformen SLU Future Food. Målet med programmet är att skapa förutsättningar och genera ny kunskap för en mer hållbar mjölkproduktion och mjölkkonsumtion och sträcker sig från den individuella kon, till miljöpåverkan på gårdsnivå, till nyttan och nya möjligheter med gräsvallen till miljö- och folkhälsoaspekter för kostrekommendationer. Totalt ingår sex olika forskningsprogram med tre olika forskningsmiljöer, SLU, Chalmers och RISE. Programmet, som startade 2019 och pågår fram till december 2023 och finansieras av Stiftelsen Lantbruksforskning (SLF).Kontaktinformation

Margareta Emanuelson
Universitetslektor, Institutionen för husdjurens utfodring och vård
Koordinator för Hållbar produktion och konsumtion av mjölk
Margareta.Emanuelson@slu.se, 018-67 16 49, 0703-35 74 70