16
jun
Zoom, Alnarp

Biodiversity of Caucasian Forests

seminarier, workshops |
Sydsvensk skogsvetenskap

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Prof. Lars Drossler, Ilia State University, Georgiaoch Dr. Zura Javakhishvili, Associate Professor, Ilia State University, Georgia . "Biodiversity of Caucasian Forests". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Prof. Lars Drossler,  Ilia State University, Georgia och Dr. Zura Javakhishvili, Associate Professor, Ilia State University, Georgia 16 juni kl. 14.00. "Biodiversity of Caucasian Forests". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-06-16 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap