26
maj
Zoom, Alnarp

Who lives inside? How fungal endophytes can protect trees from diseases

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Carmen Romeralo, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Who lives inside? How fungal endophytes can protect trees from diseases". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Carmen Romeralo, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 26 maj kl. 14.00. "Who lives inside? How fungal endophytes can protect trees from diseases". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-05-26 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Sidansvarig: klas.pernebratt@slu.se