19
maj
Zoom, Alnarp

Count with climate change – using hybrid modeling to predict future growth

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Martin Goude, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Count with climate change – using hybrid modeling to predict future growth". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Martin Goude 19 maj kl. 14.00. “Count with climate change – using hybrid modeling to predict future growth”. Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-05-19 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap
Sidansvarig: klas.pernebratt@slu.se