22 apr
23 apr

Lund

INSTÄLLT! Borta bra! Hemma bäst?

seminarier, workshops |

Publika parker och stadsrum – mötesplatsen för alla som jobbar med publika anläggningar i offentlig eller privat regi – i år den 23 april i Lund.

Årets tema är Borta bra! Hemma bäst? Inspireras av platser och besöksmål som inbjuder till interaktion och kreativitet i när och fjärran. Vi uppmärksammar det lokala och blickar ut i världen för perspektiv. Kan det vi söker – när vi reser – finnas där vi bor? Är hemma bäst? Föreläsare från Danmark, England, Nederländerna, Norge, Spanien och Sverige ger inspiration kring vad hemma och borta kan erbjuda i park- och stadsmiljöer.

Fakta

Tid: 2020-04-22 - 2020-04-23
Ort: Lund
Arrangör: Tankesmedjan Movium
Sista anmälningsdag: 2 april 2020
Mer information:

Anmälan till konferens och aktiviteter

Tankesmedjan Movium arbetar med stadsutvecklingsfrågor och finns vid SLU i Alnarp. I arbetet med stadsutveckling utgår man från livet i städerna för att skapa städer som får både människor och vegetation att växa.


Program

Program 22 april

Tankesmedjan Movium 40 år. En eftermiddag, den 22 april, på SLU i Alnarp med seminarier och framtidsverkstad, (kostnadsfritt). Program kommer inom kort!

Stadsvandring: Det arrangeras en stadsvandring i centrala Lund med guider från Lunds kommun, 22 april kl. 18-19.

Konferens- och jubileumsmiddag: Kvällen avslutas med middag och mingel med deltagare, arrangörer och föreläsare på Grand Hotell i Lund, 22 april klockan 19:00. Middagen kostar 750 kr exkl. moms.

 

Program 23 april Publika parker och stadsrum