SLU-nyhet

Welcome to SLU's internal global network meeting!

Publicerad: 03 april 2024

Vilka innovativa idéer väntar på att utforskas vid SLU? Som forskare ligger du i framkant när det gäller att utöka kunskapen. Men har du funderat på hur din forskning skulle kunna överföras till innovativa produkter eller lösningar? Välkommen att lära dig mer på SLU:s globala nätverksträff!

SLU Global välkomnar alla som är intresserade av globala frågor till vårt årliga nätverksmöte 11 april. Mötet kommer att hållas på våra tre huvudcampus och vi lovar intressanta presentationer, mycket nätverkande med nya och gamla kollegor och förhoppningsvis lite ny kunskap och idéer. Den här gången fokuserar vi på innovation och entreprenörskap.

”Nätverksmötet är ett utmärkt tillfälle att träffa och diskutera med andra som är intresserade av global utveckling. Och den här gången ska vi också försöka ta reda på om det finns forskningsidéer som kan överföras till innovativa produkter eller lösningar”, säger Katarina Börling, nätverkets koordinator.

Intresserad? Registrera dig för att få inbjudningar till de globala nätverksmötena!

Mötesagenda

Background:

SLU Global hosts an internal global network for everyone interested in global questions, both researchers, students, administrative staff and others. By signing up to the network, you will get invitations to network meetings, seminars and other activities with the common focus on global challenges.

Relaterade sidor: