SLU-nyhet

Vårens grundläggande brandutbildningar

Publicerad: 24 april 2024
man släcker brand, foto.

SLU Säkerhet har tillsammans med utbildningsleverantör DAFO arbetat fram en ny modell för grundläggande obligatorisk brandutbildning. Den teoretiska delen genomförs nu via en E-Learning, vilket skapar större flexibilitet för dig att utföra utbildningen när det passar dig. Den praktiska delen genomförs fysiskt på våra campus.

Du som nyligen blivit anställd vid SLU eller du som behöver repetera den grundläggande brandutbildningen efter 4 år, kommer inom kort få mejl från både SLU Säkerhet och vår utbildningsleverantör DAFO. I mejlet kommer du få utförliga anvisningar på hur du genomför den teoretiska delen i form av E-Learning och hur du anmäler dig till någon av de praktiska övningarna i brandsläckning på plats, vid någon av de tre huvudorterna Alnarp, Umeå och Uppsala.

Vet du med dig att du har missat att gå vid tidigare utbildningstillfällen, tala om det för din chef som kan kontakta säkerhetsenheten och anmäla dig till höstens uppsamlingsutbildningar.

För er som arbetar på några av våra övriga orter kommer separat kontakt att tas med berörda chefer.

Relaterade sidor: