SLU-nyhet

Viktig information om bokning av tjänsteresor

Publicerad: 14 april 2023

Från 1 maj krävs en obligatorisk säkerhetsfråga i din reseprofil för att kunna boka resor.

I linje med SLU:s säkerhetsarbete har vi infört en personlig säkerhetsfråga vid telefonsamtal till resebyrån. Det innebär att om du ringer till resebyrån behöver du kunna svara på den fråga du själv valt som säkerhetsfråga i din reseprofil i Stureplans Online. Därför behöver du logga in på ditt konto och fylla i/uppdatera din säkerhetsfråga samt svar i profilen. Fyll i frågan genom att skriva en kort fråga i första rutan och ett kort svar i andra rutan i fritext och sedan spara din profil.

Tänk på att välja fråga och svar som bara du kan svaret på och som du lätt kommer ihåg.

Kontrollera också att mobilnumret i din resenärsprofil är korrekt. Detta kollar du genom att klicka på din användarprofil uppe i högra hörnet och därefter klickar på rutan för personlig information. Numret behöver vara korrekt för att du ska kunna ta emot dina biljetter i mobilen samt få uppdaterad information vid akuta ändringar i din kommande resa.

Relaterade sidor:


Kontaktinformation

För frågor relaterade till din resa och bokningssystemet, kontakta slu@stureplans.se

För frågor kring din resefaktura, kontakta ekonomi@stureplans.se

För frågor kring miljö och klimatkompensation, kontakta miljo@slu.se

För utökad behörighet att boka resor åt andra, kontakta resor@slu.se

Om du behöver hjälp i bokningssystemet, se FAQ och manual i Stureplans Online under Tjänster.