SLU-nyhet

Svenskkurser - nu är anmälan öppen för VT 2023

Publicerad: 13 januari 2023

Vi är väldigt glada att informera att nya kurser i svenska språket har öppnat för anmälan igen och kurserna kommer att börja i mitten av februari.

De senaste åren har vi arrangerat kurser i svenska språket som visat sig vara väldigt populära bland våra anställda inom SLU. Kurserna arrangeras till förmån för de anställda som har ett behov av att lära sig det svenska språket för att lättare klara sina uppdrag inom universitetet.

När vi arrangerar kurserna sker det i samarbete med Upgrades Education som tillhandahåller lärarna. På grund av en begränsad budget så har vi inte möjlighet att anta alla deltagare som registrerat sig till kurserna, men vi jobbar ständigt för att möta det behov som finns hos oss.

Om du eller någon du känner har behov av att lära sig det svenska språket så kan ni finna all information på nedan länk:

Kurs i svenska för SLU-anställda

Relaterade sidor: