SLU-nyhet

Ny restauratör i Uppsala

Publicerad: 07 april 2022
Rapsblomma på fält

Nordrest tar över driften av Ulls restaurang och av cateringen på campus.

Överlämning kommer att ske under sommaren och restaurangen beräknas öppna i ny regi måndagen den 15 augusti. Ulls Restaurang(Syltan) kommer därmed att hållas stängd från början av juni till öppningsdatum.

Cateringprodukter kommer att finnas i Proceedo från den 1 juli för leverans i augusti. D v s beställningar gjorda från 1 juli och under sommaren kommer att kunna levereras tidigast vid öppnandet måndag 15 augusti.
Stängningen beror på arbete med övertagandet från tidigare restauratör samt semesterstängt.

Cateringbehov under övergångsperioden i juni månad(t o m midsommar) kan mailas till ullsrestaurang@nordrest.se. Dessa beställningar levereras då av Logen, som drivs av Nordrest. Om Logen under övergångsperioden inte har möjlighet att ta emot beställningen kan man under denna period vända sig till annan restauratör. Även restaurang Logen kommer att hålla stängt under juli månad.