SLU-nyhet

Skörd nalkas hos Ultuna Permakultur

Publicerad: 12 juli 2021
Bild av permakulturträdgården

Ultuna Permakultur är en ideell förening av en grupp studenter som har samlats runt den gemensamma passionen att värna om vår natur och regenerera relationen mellan urbana människor och jorden under våra fötter.

För dig som suktar efter närodlat börjar Ultuna Permakultur att arrangera en trädgårdsmarknad på Arrheniusplan i augusti där du också kan få en rundtur bland årliga och perenna örter och grödor. Följ händelser via deras Instagramkonto Ultuna Permakultur.

Du kan också prenumerera på grönsakslåda, fyra grönsakslådor under augusti månad – 1 per vecka. Läs mer via denna länk, klicka och gå vidare genom att välja "följ länken". Där finner du information om hur du kan bli prenumerant, vad grönsakslådorna kan innehålla och var du hämtar.


Kontaktinformation