Matinnovationer på mikronivå

Nya livsmedel, forskningsresultat i spelformat och andra spännande projekt i gränslandet mellan akademi och samhälle. Läs mer i artiklarna från SLU Holdings nyhetsbrev.
Matinnovationer på mikronivå
Professor Maud Langton forskar för att finna nya livsmedel. Vägen dit går via ny kunskap om mikrostrukturernas betydelse för livsmedel och viktiga samarbeten med entreprenörer och industri.
LÄS MER OM JAKTEN PÅ NYA LIVSMEDEL
Green Innovation Park – när siktet är inställt på hållbar utveckling
I Green Innovation Park samlas innovatörer, spännande start-ups, akademin och etablerade bolag som delar samma utmaning - att utveckla nya kunskaper, innovationer, produkter och tjänster för en hållbar framtid. Frida Kempe, kommunikationsansvarig, Green Innovation Park var med från starten.
Prototyp 2030 – spela dig fram till ny kunskap om klimatsmarta val
Inom Prototyp 2030 samarbetar forskare från SLU och Högskolan i Skövde med SLU Holding för att ta ett gemensamt grepp om aktuella frågor som rör mat, miljö och klimat.