SLU-nyhet

Snart kommer Outlook-kallelser till 2021 års externa miljörevision!

Publicerad: 15 oktober 2020

Under oktober månad skickar miljöenheten via miljösamordnare ut kallelser i Outlook till nästa års externa miljörevision. Revisionen pågår under två veckor, 8-19 februari. Då går vi från att vara elva miljöcertifikat till att ha ett gemensamt för hela SLU!

Det kommer att bli två intensiva och roliga veckor. Eftersom SLU finns på många olika platser i landet och har många olika typer av verksamheter, krävs mycket av både de tre revisorerna från certifieringsorganet RISE och alla verksamheter som är iblandade på olika sätt.

Totalt under de två veckorna ska de tre revisorerna besöka 90 olika platser/verksamheter. Revisorerna kommer fysiskt besöka Umeå, Alnarp, Uppsala, Lysekil, Skinnskatteberg och Grimsö. Med ett begränsat antal revisorer och dagar, men många verksamheter att besöka, behöver delar av revisionen vara digital. Vi vet redan nu att bland annat inledande och avslutande möte blir digitalt. Alla fysiska besök genomförs naturligtvis med hänsyn tagen till att minska risken för smittspridning och i enlighet med då gällande restriktioner. Tveka inte att kontakta er miljösamordnare eller miljöenheten om ni har några frågor eller funderingar!

Relaterade sidor:
Sidansvarig: miljo@slu.se