SLU-nyhet

Vård på gård - ett vinnande koncept

Publicerad: 24 april 2019
Tre personer står framför en stor poster, foto.

Under konferensen "Djur Natur Hälsa 2019" som arrangerades i början av april av SLU Framtidens djur, natur och hälsa, möttes gröna företagare, offentliga upphandlare och forskare för att samverka kring naturens och djurens betydelse och i vård och rehabilitering.

Möt Elisabeth G Wahlgren i en intervju gjord av LandLantbruk. Elisabeth är fjärde generationen på familjens spannmålsgård och satsar på grön vård.

Läs hela artikeln i LandLantbruk här>>

Om konferensen

Syftet med konferensen var att skapa ett forum för att mötas, utbyta erfarenheter, ta del av lyckade insatser, visa på nyttan av djur och natur som resurs för människors hälsa och för att utforma nya lösningar på framtidens folkhälsoutmaningar. Drygt hundra deltagare lyssnade på intressanta presentationer och deltog i engagerande diskussioner under dessa två dagar.

För mer information om konferensen>>

Ladda ner/läs programboken>>

 

Sidansvarig: eva-stina.lindell@slu.se