SLU-nyhet

Lunchföreläsningar om kommunikation stärker bilden av SLU

Publicerad: 12 mars 2019
hightech.jpg

Vi jobbar alla med kommunikation på ett eller annat sätt. I vår har du chans att göra ditt arbete lite enklare. Under en lunchföreläsning får du konkreta tips, nya hjälpmedel och grafiska mallar – och en chans till enskild rådgivning av en kommunikatör.

Föreläsningen heter Kommunikation – hur svårt kan det vara? och kommer att ges på olika orter vid tio tillfällen under våren, med start i maj. Nya tillfällen kommer att erbjudas under höstterminen.

Under våren har nya hjälpmedel och mallar tagits fram inom ramen för SLU:s varumärkesprojekt. Målet är att är forskare, lärare, administrativ personal, ledning och kåraktiva studenter ska få praktiska verktyg för att kunna kommunicera en enhetlig bild av SLU.

- Vi kommer att bjuda på konkreta tips på hur du gör när du ska skapa en PowerPoint-presentation eller en affisch. Vi presenterar också SLU:s uppdaterade grafiska profil, säger Linda Vidarv, projektledare.

Relaterade sidor:

Kontaktinformation

Bilden av SLU: 

Kontakta gärna projektgruppen om du har några funderingar.
E-post: bildenavslu@slu.se

 

Sidansvarig: emma.hallberg.gardell@slu.se