SLU-nyhet

SLU har fått en ny ekonomichef

Publicerad: 11 oktober 2019
Sven Carlsson, ekonomichef på SLU. Foto.

Den första oktober tillträdde SLU:s nya ekonomichef, Sven Carlsson. Sven kommer närmast från Sjöfartsverket där han arbetat som chefsstrateg. Dessförinnan har han arbetat både som konsult och i olika ekonomiroller i Europa och Nordamerika.

”Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med ekonomiavdelningen få bygga vidare på det fina arbete som redan gjorts för att kunna vara ett bra stöd till vår verksamhet” Säger Sven Carlsson. Han fortsätter med att säga ”som bondpojke känns det också väldigt roligt att få möjligheten att jobba med den typ av verksamhet som SLU bedriver”.

Sven Carlsson kommer att vara stationerad på Campus Ulltuna.

Relaterade sidor:

Sidansvarig: malin.klevebrand@slu.se