SLU-nyhet

Anmäl dig till FOOD 2030: Towards sustainable agri-food systems

Publicerad: 14 maj 2018
food2030.jpg

Nu är det dags att anmäla sig till "FOOD 2030: Towards sustainable agri-food systems", en konferens på University of Hohenheim (Stuttgart) i Tyskland 5-6 september 2018. Sista dagen att skicka in abstracts är den 18:e maj.

Konferensen har tre huvudämnen:

  1. Hälsa och näring
  2. Motståndskraft, anpassning och hållbar intensifiering
  3. Bioekonomi och livsmedelsproduktion

Alla experter och yrkesverksamma från forskningssidan, det civila samhället, offentlig och den privat sektor uppmanas att presentera och diskutera  kunskaper och erfarenheter relaterade till livsmedelssystem. Konferensen syftar till att främja en omfattande utbyte för att hitta innovativa metoder för utveckling av hållbara jordbrukslivsmedelssystem.

Mer information

Läs mer på konferensen "FOOD 2030: Towards sustainable agri-food systems" här.

Anmäl dig och skicka in abstract till konferensen här.

Sidansvarig: gunilla.leffler@slu.se