SLU-nyhet

Ny chans att plugga häst på heltid!

Publicerad: 26 juli 2017
Trotting Horses

Öppet för sen anmälan 14 – 31 juli till hippolog – kandidatprogram inriktning travhäst

Varför och när öppnar anmälan igen?

De flesta program vid SLU har öppet för sen anmälan fram till programstart för att fylla eventuella kvarblivna platser.  Även i år öppnar hippolog – kandidatprogram för sen anmälan och planerar för extra antagningsprov.

·     Inriktning travhäst- vi har ett fåtal platser kvar på Wången

Vi kommer vi att kalla alla med sen anmälan till antagningsprov. Extra antagningsprov planeras på Wången den 23 augusti. Kallelse till det extra antagningsprovet görs ca 7 augusti.

Anmälan är öppen igen under perioden 14 juli (klockan 09.00) – 31 juli (klockan 23.59)

Vem kan anmäla sig?

Alla kan anmäla sig!

För att ha möjlighet att kallas till extra antagningsprov ska du uppfylla grundläggande och särskild behörighet i skolbakgrunden.  Rangordning av behöriga sökande görs utifrån det datum då fullständig anmälan inkommit till SLU.

·     Du som inte har varit anmäld till hippolog - kandidatprogram tidigare under 2017. Du skall göra en ny anmälan – anmäl dig via www.antagning.se 

·     Du som varit anmäld till hippolog – kandidatprogram tidigare under 2017 men blivit obehörigförklarad eller ångrar att du inte tackat ja du skall göra en återanmälan du måste få hjälp från SLU:s antagningsenhet för att göra dettaMaila till antagning@slu.se (alltid öppen). Önskan om återanmälan som inkommer via e-post kommer alltid i att registreras med det datum som mailet kom till SLU eller det datum anmälan är fullständig.


Kontaktinformation