14
apr
Online

Digital träff limniska nätverket: Blå lådan - vattenpedagogiska metoder för personer med funktionsnedsättning

Omslag broschyr Blå lådan

På dagens limniska träff presenterar Vattenverkstaden projektet Blå lådan. Blå lådan är en teoretisk, fysisk och digital plattform med syfte att tillgängliggöra kunskap om vatten och dess miljöer genom upplevelser och delaktighet.

Välkommen på digital träff med limniska nätverket! Den 14 april, kl. 10-12, diskuterar vi pedagogiska tricks och tips i vatten med:

Vattenverkstaden

Stephanie Anvelid och Pär Glans berättar om projektet Blå lådan, ett treårigt arvsfondsprojekt som pågick 2018-2020. Under projektets gång utvecklades pedagogiska metoder och material för barn, unga och vuxna med olika funktionsvariationer för att uppleva vatten och dess miljöer. Resultatet formade en palett av verktyg, material och metoder som kan paketeras på olika sätt beroende på behov, förutsättningar och önskemål.

Gruppdiskussioner

Vi kommer att ha ett diskussionspass där ni deltagare delas upp i mindre grupper med möjlighet att diskutera era egna erfarenheter med att arbeta med personer med funktionsvariationer.

Och om ni har många frågor, samla på er dem under gruppdiskussionerna så avslutar vi träffen med ett givande frågor-och-svar-pass med Stephanie och Pär.

 

Limniska nätverket samordnas av CNV på uppdrag av Havs- och vattenmyndigheten. 

Anmälan till digital träff med limniska nätverket

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera och hantera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter
Fakta
Tid: 2021-04-14 10:00 - 12:00
Ort: Online
Arrangör: SLU Centrum för naturvägledning
Mer information:

Katrin Jones Hammarlund, katrin.jones.hammarlund@slu.se, 073-800 92 45Kontaktinformation

SLU Centrum för naturvägledning (CNV)
Institutionen för stad och land, SLU
cnv@slu.se
slu.se/cnv

Sidansvarig: cnv@slu.se