16
sep
Zoom

Välkommen på en halvdagsworkshop om Agriwise

intern personalutbildning | seminarier, workshops |

Workshop i driftplaneringsverktyget Agriwise, arrangerad av VH-fakultetens Kommitté för lantbrukets livsmedelsproducerande djur i samarbete med Kompetenscentrum Företagsledning.

Den första delen av workshopen kommer att ge en allmän introduktion till vad driftplaneringsverktyget Agriwise kan göra, exempelvis upprätta täckningsbidragskalkyler för olika produktionsgrenar.

Del två riktar sig till dig som använder eller kommer att använda Agriwise i din forskning eller undervisning. Vi går igenom ett par exempel på hur verktyget kan användas och du som deltagare kommer även att ha möjlighet att ställa frågor i förväg, som vi sedan går igenom under workshopen.

Det går bra att delta enbart under första delen av workshopen om man främst vill ha en introduktion till Agriwise. För deltagande i del två rekommenderar vi att ni skaffar en inloggning till Agriwise. Detta får ni genom att mejla ert personnummer till mikaela.jardstedt@slu.se.

Workshopen leds av Jan Larsson, universitetsadjunkt vid Institutionen för arbetsvetenskap, ekonomi och miljöpsykologi.

Vi behöver din anmälan och önskemål om inloggning i Agriwise och eventuella frågor senast 11 september.

Anmälan sker via länken nedan och frågorna mejlas till

mikaela.jardstedt@slu.se.

 

Välkommen!

Karin Alvåsen, Lisa Jonas och Mikaela Jardstedt

VH-fakultetens ekonomigrupp

SLU Kompetenscentrum företagsledning

Anmäl dig

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera och hantera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.
Fakta
Tid: 2020-09-16 13:00 - 16:00
Ort: Zoom
Arrangör: VH-fakultetens kommitté för lantbrukets livsmedelsproducerande djur i samarbete med Kompetenscentrum Företagsledning
Sista anmälningsdag: 11 september 2020

Kontaktinformation
Sidansvarig: natalie.von.der.lehr@slu.se