13
nov

14
nov
IKDC, Sölvegatan 26, Lund + Crafoordsalen, Alnarp, Lund och Alnarp

Food Science Sweden 2019

konferenser |

Food Science Sweden anordnar årligen en konferens för forskare, doktorander och företrädare för näringslivet med intresse inom livsmedelsvetenskap. Årets konferens anordnas i Lund och Alnarp och har tema Food Tech.

Food Science Sweden är en nationell arena för pågående livsmedelsforskning. SLU är en av parterna i samarbetet, tillsammans med Chalmers, Lunds universitet, Umeå universitet och Rise. Temat för årets konferens är Food Tech. Konferensens första dag hålls på LTH i Lund och inleds med rubriken "How Food Tech can shape our future food systems". Andra dagen förflyttar sig konferensdeltagarna till Alnarp där dagen inleds med rubriken "Outlook on tomorrow’s food research"

Sista anmälningsdag är den 4 november. Deltagande i konferensen är gratis.

Läs mer på Food Science Swedens hemsida >

Sidansvarig: futurefood@slu.se