2
okt

3
okt
Nordens ark, Hunnebostrand

CNV-seminarium: Naturupplevelser och möten med djur som resurs för välmående

Välkommen till ett seminarium om naturvägledning och hälsa med koppling till naturupplevelser, inklusive möten med djur, som CNV anordnar tillsammans med SLU:s forskningsplattform Framtidens djur, natur och hälsa. Vi kommer att vara på Nordens ark och använder bland annat deras utbildningar i praktisk naturvägledning som verktyg för hälsa och grön omsorg som utgångspunkt för övningar och diskussioner. 

Seminariet vänder sig till alla som är intresserade av att arbeta med naturvägledning och hälsa

Fakta
Tid: 2019-10-02 00:00 - 2019-10-03 00:00
Ort: Nordens ark, Hunnebostrand
Arrangör: CNV
Mer information:

Läs mer och anmäl dig här.Kontaktinformation
Sidansvarig: cnv@slu.se