SLU-nyhet

Nya tag kring lysimeterstationen

Publicerad: 19 april 2023

Daniel Iseskog har blivit ansvarig för lysimeterstationen. Institutionens ledningsgrupp uppmanar alla som vill boka anläggningen att göra det via Daniel. Även en kartläggning av hur lysimeteranläggningen har använts ska genomföras, därför uppmanas också alla skicka in data från anlänningen till Geert Cornelis.

Alla som vil boka anläggningen eller har frågor får skicka ett mejl till daniel.iseskog@slu.se. Den befintliga websidan ska uppdateras.

Vi har tänkt att skapa en lista av tidigare projekt som använt anläggningen med en mejladress man kan kontakta ifall man har tekniska frågor.

Vi har även tänkt att kartlägga befintlig kunskap om denna anläggning från tidigare användare. Alla som har publicerat eller känner till artiklar med data från anläggningen får gärna skicka dem till geert.cornelis@slu.se. 

 

 


Kontaktinformation