SLU-nyhet

Dialogmöten under våren

Publicerad: 01 mars 2022

Utvecklingsarbetet fortsätter i snabb takt. Delprojektgrupperna arbetar med flera frågor parallellt. Allt är fortfarande i ett tidigt skede, men mycket kommer att avgöras under våren. Allteftersom beslut fattas kan också nya tankar, insikter och frågor uppstå hos studenter, lärare och andra medarbetare som berörs. Det är viktigt för projektgruppen att fånga upp dessa i tid, därför håller vi en rad dialogmöten under våren. Vi hoppas att du kommer.

Dialoger med studentkåren, ämnesföreträdare och kursledare i mars

Under mars hålls tre dialogmöten för att fånga upp tankar, frågor och förslag hos studenter, ämnesföreträdare och kursledare. Till det första dialogmötet, 9 mars, är studentkåren inbjuden, styrelse, utbildningsutskott och alla årskurser representeras. Mötet lyfter olika moment i utbildningen för att få studenternas synpunkter, frågor som kommer att tas upp är bland annat om praktisk djurhållning och träning tidigt i utbildningen. 
 
Till det andra dialogmötet, 21 mars, med prekliniskt fokus bjuds studentkåren, kursledare och ämnesföreträdare på VH in. I mötet lyfts förslag och synpunkter som kommit in från kursledare och ämnesansvariga. Mötet ger också en omvärldsspaning att utgå från för att prata om riktning inför planeringen av ett nytt ramschema, frågor bearbetas i mindre grupper. 
 
Det tredje dialogmötet, 28 mars, har kliniskt fokus. Kliniska ämnesföreträdare, kursledare och studentkåren, UDS och Lövsta bjuds in. Också i detta möte lyfts förslag och synpunkter från kursledare och ämnesansvariga, en omvärldsspaning ges som grund för riktning och planering av ett nytt ramschema, och det blir tillfälle att arbeta med frågor i mindre grupper. 
 
Lärare är välkomna till endera eller båda dialogmötena, 21/3 och 28/3, vilket som passar behov och schema bäst. 

Öppet dialogmöte online 25 mars

Ett öppet dialogmöte hålls on-line över lunch den 25 mars, kl. 12.00-13.00. Alla medarbetare är välkomna med sina tankar och frågor. Projektledare Anders Bjurstam och utbildningsansvarig vicedekan Johanna Penell medverkar. Först hålls en kort presentation av senaste nytt i utvecklingsarbetet, och sedan finns tid för frågor, svar och diskussion. Länk finns i kalendariet.

Drop-in-dialoger under hela våren

Projektledare Anders Bjurstam och utbildningsansvarig vice dekan Johanna Penell håller öppna drop-in-dialoger hela våren. De kommer att finnas tillgängliga för att ta emot frågor, tankar och tips följande luncher, kl.12.15- 13.00 under mars, april och maj: 29/3, 8/4, 28/4, 3/5, 17/5. Titta i kalendariet för lokaler. Välkommen. 
 

Relaterade sidor: