SLU-nyhet

IT-personal ber om tillträde

Publicerad: 07 november 2022

IT-avdelningen arbetar nu med planering och projektering av ett nytt trådlöst nätverk. Planering och inmätning kommer att göras i SLU:s lokaler. IT-avdelningen eller konsulter kommer att utföra arbetet som samordnas med SLU Säkerhet. Arbetet påverkar inte det nuvarande trådlösa nätverket.

Inmätningen sker med en tillfälligt placerad trådlös accesspunkt och handburen mätutrustning. Personen som utför mätningen kan komma att be att få stiga in i ditt kontorsrum för att utföra mätningen. Mätningen tar cirka 30 sekunder.

Mer information

För mer information kontakta i första hand Peter Dartland (projektledare Nätverk och IT-säkerhet, 070-864 47 92). Kontakta i andra hand Johan Bertilsson (chef för Nätverk och IT-säkerhet, 073-841 77 61) alternativt Robert Arvidsson (säkerhetschef, 0702-383 78 50).

Relaterade sidor: