SLU-nyhet

Oro, hopp och handling i klimatkrisens tid

Publicerad: 20 december 2021

Dokumentation från CNVs digitala morgonmöte med Erika Bjerström 14 december

Lyssna på inspelningen av gökottan ”Naturvägledning i klimatkrisens tid – oro, hopp och handling”, där Erika Bjerström, klimatkorrespondent på SVT, berättade om sin bok Klimatkrisens Sverige – så förändras vårt land från norr till söder. Erika berättade också om roten till sitt miljöengagemang och om hur kunskapen om och kärleken till naturen är en nyckel för att lösa klimatkrisen. Hon delade även med sig av tips om hur man kan berätta om klimatkrisen så den blir konkret och att fler kan relatera.

Dokumentation från Gökotta med CNV 14 december 2021, Naturvägledning i klimatkrisens tid – oro, hopp och handling.


Kontaktinformation

SLU Centrum för naturvägledning, CNV
cnv@slu.se