SLU-nyhet

Ny platschef till SLU i Skara

Publicerad: 04 juni 2020
Marie Andreasson blir ny platschef på SLU i Skara.

Den 1 september 2020 börjar Marie Andreasson arbetet som ny platschef vid SLU i Skara. Marie kommer närmast från tjänsten som landsbygdsdirektör vid Länsstyrelsen i Västra Götaland.

- Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med övriga verksamheter som finns på SLU:s campus i Skara och att fortsätta arbetet med de gröna näringarna utifrån, för mig, ett nytt perspektiv. Mitt mål är att skapa allianser och samarbeten med företag, organisationer och myndigheter i regionen för att utveckla de gröna näringarna. Jag ser även fram emot att lära mig om SLU:s breda verksamhet och uppdrag och att vara en länk mellan SLU i Skara och övriga orter inom SLU.

Marie efterträder Margareta Stigson som går i pension.

Relaterade sidor:
Sidansvarig: mw-red@slu.se