SLU-nyhet

Ny säkerhetschef på SLU

Publicerad: 27 maj 2020
SLU:s säkerhetschef Robert Arvidsson, foto.

Den 1 maj började Robert ”Robban” Arvidsson som SLU:s nye säkerhetschef. Robert Arvidsson är utbildad polis och har arbetat många år med såväl operativa som strategiska uppgifter på olika chefstjänster.

Robert Arvidsson har jobbat många år inom Polismyndigheten och sedan några år har han jobbat som sektionschef på Ekobrottsmyndigheten i Stockholm där han bland annat har arbetat med olika strategiska och operativa frågor inom både det polisiära- och det mer allmänna säkerhetsområdet.

Robert Arvidsson är 54 år och bor i Uppsala. Tjänsten är placerad på Ultuna. En presentation av Robert Arvidsson kommer senare i SLU:s personaltidning Resurs.

Text och foto: Mårten Granert-Gärdfeldt

Relaterade sidor:
Sidansvarig: mw-red@slu.se