SLU-nyhet

Linnaeus-Palme Partnerskap 2020 ansökan öppen

Publicerad: 04 mars 2020

Nu har ansökan öppnat för Linnaeus-Palme Partnerskap 2020, ett SIDA-finansierat stipendieprogram för att skapa utbytesprogram i låg- och medelinkomstländer. Sista dag för att ansöka om stipendiet är 14 april 2020.

Linnaeus-Palme Partnerskapsprogrammet syftar till att stärka partnerskap mellan svenska lärosäten och lärosäten i låg- och medelinkomstländer, samt att bidra till institutionell kapacitetsutveckling och bredda intresset för utvecklingssamarbete hos unga.

Detta görs genom att skapa ömsesidiga utbyten för lärare och studenter, och kan även omfatta språkutbildning, workshoppar, tematiska seminarier, digitala initiativ och andra kapacitetsbyggande och partnerskapsstärkande aktiviteter.

Relaterade sidor:


Kontaktinformation