SLU-nyhet

Prefektbrev KV, vecka 6

Publicerad: 11 februari 2020

Kort om veckan!

Den gångna veckan har jag haft ett första möte med KVs strategiska råd, där kärntruppen utgörs av våra ämnesansvariga. För den intresserade finns mötesanteckningar upplagt på KVs interna hemsida: https://arbetsplats.slu.se/sites/kv/Delade%20dokument/Forms/AllItems.aspx?RootFolder=%2Fsites%2Fkv%2FDelade%20dokument%2FProtokoll%2FLedningsgrupp&FolderCTID=0x012000D3134C6D68AA9443BBCFE96CFD3749DE&View=%7BCBABEA16%2D24D7%2D4B67%2D8FBF%2DD39DD070036F%7D

I övrigt har veckan bjudit på lite av varje - från egen undervisning till diskussioner med medarbetare, prefekter, dekan och SLUs jurister. KV är onekligen en roligt och omväxlande arbetsplats! Februari kallas ibland VABruari och det är en benämning som passar bra in även i år. Jag önskar alla sjuka och skadade ett gott tillfrisknande – vi saknar er! Sen vill jag såklart tacka alla lojala medarbetare som jobbar hårt för att hålla verksamheten igång.

Kommande onsdag förmiddag kommer KVs ”lilla ledningsgrupp” bestående av undertecknad, Kerstin, Elinora och Zelal att träffas och stämma av aktuella frågor. PÅ eftermiddagen samma dag kommer jag att träffa ledningsgruppen för tillsammansprojektet.

Nedan följer veckans samlade informationspunkter:

Under vecka 7 är jag på plats alla dagar.

 VH!
Nils


Kontaktinformation
Sidansvarig: susanne.pettersson@slu.se