Erik Fahlbeck avtackad

Publicerad: 17 februari 2020
Erk Fahlbeck i samspråk med Kevin Bishop, foto.

Fredagen den 14 februari avtackades Erik Fahlbeck som arbetat som samverkans-rektor sedan våren 2016. Erik Fahlbeck är utbildad agronom och arbetade på Näringsdepartementet innan han började på SLU. Han aviserade sin avgång i november och nu är Erik Fahlbeck alltså avtackad.

– Trots att tiden som vicerektor varit i huvudsak spännande och rolig vill jag nu pröva något nytt – att då få med sig en avtackning som den här känns mycket lyxigt. Jag blir alldeles överväldigad av all den värme som jag har mött.

Foto samtliga bilder: Jenny Svennås Gillner, SLU.

Mikael Östling, KTH, Erik Fahlbeck, SLU, samt Anders Malmberg från Uppsala universitet, foto.
Mikael Östling, prorektor vid KTH med ansvar för samverkan, Erik Fahlbeck samt Anders Malmberg, prorektor vid Uppsala universitet.
Kolleger säger adjö till Erik Fahlbeck, foto.
Karin Bennmarker och Maria Orvehed kom för att tacka av Erik Fahlbeck.
Erik Fahlbeck i samspråk med Kevin Bishop.
Erik Fahlbeck i samspråk med Kevin Bishop, som är vicerektor med ansvar för fortlöpande miljöanalys.
Erik Fahlbeck och rektor Maria Knutson Wedel, foto.
Erik Fahlbeck och rektor Maria Knutson Wedel.
Helene Östling berättade anekdoter från deras gemensamma studietid på SLU, foto.
Helene Holstein, departementsråd på Näringsdepartementet, var en av de som kommit för att tacka av Erik Fahlbeck. Hon var doktorand vid SLU samtidigt som Erik studerade till agronom. Helene berättade anekdoter från deras gemensamma tid vid SLU.
Det var många som ville tacka Erik Fahlbeck under fredagseftermiddagen, foto.
Det var många på plats under fredagseftermiddagen som vill tacka Erik Fahlbeck.