SLU-nyhet

Protokollsidan går i pension

Publicerad: 02 december 2020

På medarbetarwebben har sedan länge funnits en sida med uppladdade protokoll från SLU:s olika organ, bland annat styrelsen, rektors beslutsmöten och fakultetsnämnderna. Det var ett stort steg i digitaliseringen när sidan skapades för över 20 år sedan, men idag finns protokollen också digitalt i SLU:s ärende- och dokumenthanteringssystem Public 360.

Alla medarbetare vid SLU kan söka fram och läsa protokollen i Public 360. Protokollsidan kommer därför att stängas för nyregistrering från och med årsskiftet 20/21. De gamla protokollen kommer att ligga kvar som ett referensbibliotek på medarbetarwebben och kunna läsas där.

Nya protokoll och beslut kommer enbart att finnas i Public 360. Det finns en utbildningsfilm om hur du hittar protokoll i Public 360. Det kommer även att hållas webbinarier för alla intresserade den 7 och 10 december, 10.00 och 14.00 vardera dagen. Mer information om dessa finns i medarbetarwebbens kalendarium.

För att kunna öppna filer i Public 360 måste du i dagsläget använda Internet Explorer som webbläsare och Adobe Acrobat eller någon annan pdf-läsare som standardprogram för pdf-filer. Microsoft Edge fungerar inte. En uppgradering av Public 360 är planerad att vara klar till sommaren 2021, och då upphör webbläsarberoendet. Om du inte kan öppna en fil i Public 360 trots att du har rätt webbläsare, kontakta patrik.spanning.westerlund@slu.se.

Relaterade sidor: