SLU-nyhet

Ny rapport presenterar SLU:s katt-, hund- och hästforskning

Publicerad: 27 augusti 2019
Ett raportomslag med ett kattöga på, foto.

Som ett steg i synliggörandet av SLU:s katt-, hund- och hästforskning har forskningsplattformen SLU Framtidens djur, natur och hälsa tagit fram en ny trycksak tillsammans med Universitetsdjursjukhuset (UDS). Rapporten innehåller populärvetenskapliga presentationer av ett axplock av de artiklar som kom ut från VH-fakulteten förra året.

Rapporten som har titeln "Forskning för djurens skull - katt, hund & häst 2018" trycks just nu och kommer bland annat att finnas tillgänglig för UDS:s besökare i väntrummen och delas ut vid mässor och branschevenemang. För er som redan nu vill ta en titt finns rapporten tillgänglig i digital form.

LÄS RAPPORTEN HÄR

Relaterade sidor:
Sidansvarig: malin.gustavsson@slu.se