SLU-nyhet

Senast i rektorsbloggen 12 juli

Publicerad: 12 juli 2019

Prorektor Karin Holmgren bloggar om antagningssiffrorna.

I dag fredagen den 12 juli, är det min sista arbetsdag innan sommarsemestern börjar och jag vill passa på att tacka alla SLU:are för ert engagemang för SLU och inte minst för utvecklingen av våra utbildningar.

Igår kom resultaten ifrån första antagningsomgången för höstens utbildningar. Totalt antogs 5 191 blivande studenter till SLU:s program och kurser hösten 2019 och besked har nu skickats ut till dessa, som har två veckor på sig att tacka ja till erbjuden plats. 1 195 nya studenter har antagits till någon av SLU:s grundutbildningar. Det är den högsta siffran under de senaste åtta åren och en ökning med två procent jämfört med i fjol.

Läs hela inlägget här: http://blogg.slu.se/rektor/

Relaterade sidor:

Kontaktinformation
Sidansvarig: hanna.backstrom@slu.se