SLU-nyhet

Prefektbrev KV vecka 44

Publicerad: 05 november 2019

Hoppas att ni alla han få lite avkoppling under veckan som gick! Själv kopplade jag uppenbarligen av så mycket att jag missade att skicka ut mitt veckobrev i fredags.

Nåväl, under veckan som gick så skickades några olika forskningsansökningar in och jag håller som vanligt tummarna för framgång!

På tal om framgång så utsågs Johans, Kias och Sannas projekt om insulinkänslighet och insulinsignalering till årets hästforskningsprojekt av Stiftelsen hästforskning - Grattis!

På måndag (läs idag) avlägger rektor ett första besök på fakulteten. För KVs del innebär det en kortare rundvandring i vår kliniska verksamhet under eftermiddagen. Vidare kommer rektor att besöka onsdagens Prefektråd, så förhoppningsvis har rektor en bra bild av oss och vår verksamhet när veckan är över.

Under vecka 45 är jag på plats tisdag-fredag.

Nils

Bifogat denna vecka finns den presentation om Open Access som hölls av Olof Frank (SLU bibliotek) den 25oktober. Presentationen innehåller i slutet ett svar på frågan (som kom upp under presentationen) om vilka kvalitetskriterier som används för inkludering i PubMed.


Kontaktinformation