SLU-nyhet

Forskare vid institutionen föreläser om hållbar livsmedelskonsumtion

Publicerad: 19 oktober 2016

Den 19 oktober kommer Sarah Säll tillsammans med Axfoods hållbarhetschef, Åsa Domeij, att medverka i en föreläsning som hållbar livsmedelskonsumtion i Uppsala.

Föreläsningen har titeln "Vad gör livsmedelsbranschen, vilka styrmedel finns och vilken makt har konsumenterna?" är den andra i föreläsningsserien "Vad innebär ett fossilfritt samhälle? 

Fakta:

Tid för föreläsning: 19 oktober 2016

Medverkande föreläsare: Sarah Säll, forskare på SLU och Åsa Domeij, hållbarhetschef på Axfood. 

Stadsbiblioteket Uppsala

Mallas sal. Fri entré. Biljetter hämtas i kassan.
Samarrangemang med Klimataktion, Naturskyddsföreningen och ABF i Uppsala

Relaterade sidor:


Kontaktinformation