6 mar

Audhumbla, VHC, Ulls väg 26, Uppsala

Vägledardagen 2024

Vägledardagen är en fortbildningsdag för dig som arbetar med vägledning inom skola, vuxenutbildning, arbetsförmedling och universitetet i Uppsala och omgivande län. Den arrangeras av Uppsala universitet och SLU och äger rum i mars varje år.

Här får du information om olika utbildningar vid SLU och Uppsala universitet  och den arbetsmarknad som väntar våra studenter.

Du får ta del av nyheter som rör antagning, utbildningar och annat som kan vara av värde då du möter personer som är intresserade av att studera hos oss.

Utöver programpresentationer berättar Studenthälsan hur de arbetar med uppskjutandebeteende – prokrastinering – i studiemiljö.

Vi avrundar dagen med studiebesök på Veterinärmedicinskt- och husdjursvetenskapligt centrum (VHC).

Fakta

Tid: 2024-03-06 08:30 - 15:30
Ort: Uppsala
Lokal: Audhumbla, VHC, Ulls väg 26
Arrangör: Studie- och karriärvägledningen SLU i samarbete med studie- och karriärvägledningen på Uppsala universitet
Sista anmälningsdag: 21 februari 2024
Mer information:

Vad är Vägledardagen?

Vägledardagen är en fortbildningsdag för dig som arbetar med vägledning inom skola, vuxenutbildning, arbetsförmedling och universitet i Uppsala och omgivande län. Den arrangeras av SLU och Uppsala universitet och äger rum i mars varje år.

Här får du information om olika utbildningar vid SLU och Uppsala universitet och den arbetsmarknad som väntar våra studenter. Du får ta del av nyheter som rör antagning, utbildningar och annat som kan vara av värde då du möter personer som är intresserade av att studera hos oss.


Program

Programinformation (länken går till en gemensam programsida på Uppsala universitets webbsida)

Relaterade sidor:


Kontaktinformation

Maria Albing
Studie- och karriärvägledningen
Utbildningsavdelningen, SLU
studievagledning@slu.se