8 maj

I naturen, Stockholm

Klimatvandringsworkshop med Alasdair Skelton

seminarier, workshops |
Alasdair Skelton

Detta är en workshop med Alasdair Skelton, som genomför och visar en klimatvandring – och där alla kan bidra till utvecklingen av den. Workshopen vänder sig till dig som är naturvägledare och vill hålla egna klimatvandringar.

Klimatvandringen är fri att utveckla och genomföra för alla som vill bidra till att sprida kunskap, engagemang och handling för klimatet. Till vandringen utvecklas en manual med förslag till upplägg och innehåll.

Information om samlingsplats och tips om inläsningsmaterial skickas till deltagarna.

Efter workshopen äter vi lunch tillsammans som picknick om vädret tillåter. Ta med kläder efter väder, fika, lunch och något att sitta på.

Workshopen är kostnadsfri. Deltagarantalet är begränsat. Anmäl ditt intresse att delta nedan. Vi hoppas få så många representanter från naturum som möjligt och strävar efter god spridning på deltagarna. Besked om plats kommer i god tid innan. 

OBS: Workshopen är fulltecknad, men du kan anmäla dig som reserv.

Anmälan klimatvandringsworkshop med Alasdair Skelton 8 maj 2023

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.

Kontaktinformation

SLU Centrum för naturvägledning (CNV)
Institutionen för stad och land, SLU
cnv@slu.se
slu.se/cnv