31 mar

Stockholm

Kurs i storytelling

Det muntliga berättandet är ett förunderligt sätt att kommunicera. Lär dig berätta och du har lyssnarna i din hand. Här får du bästa berättarknepen och många roliga, praktiska övningar.

Samarbetspartner och anmälan

Kursen är ett samarbete mellan Folkuniversitetet och berättarkompaniet Fabula Storytelling under ledning av Ida Junker; scenberättare, pedagog och konstnär. Du anmäler dig antingen via bokningsknappen här på hemidan, genom att ringa eller mejla Folkuniversitetet.

Förkunskaper och målgrupp

Du behöver inga förkunskaper då kursen lämpar sig för såväl nybörjare som erfarna berättare; för dig som vill använda berättande i din verksamhet eller ditt yrke, vill stå på scen eller vill berätta för nöjes skull.

Att berätta muntligt är lättare än de flesta tror. Steget till att börja använda det i din verksamhet är inte långt. När man väl gjort det har man tillgång till ett makalöst verktyg, ett språk som syresätter det du vill säga, gestaltar kunskapen, talar direkt till lyssnarens inlevelseförmåga, ger värdegrunden kropp och stärker gemenskapen. Detta gäller i alla situationer där du vill använda berättande.


Kontaktinformation