29 sep

Online

Gökotta med CNV: Hur kan konst befrukta naturvägledning?

seminarier, workshops |
Signe Johannessen

Torsdag 29 sept kl 08:15–09:30. Konst kan ge nya upplevelser och perspektiv – och en relation till naturen. Under detta morgonwebbinarium diskuterar vi hur olika konstnärliga uttrycksformer kan bli en del av naturvägledning.

Vi möter konstnären Signe Johannessen från Art Lab Gnesta som är en plats för konstnärlig fördjupning och experimentella kopplingar mellan konst och det planetära tillståndet. Läs mer på www.artlabgnesta.se. Vi kommer diskutera hur konsten kan befrukta naturvägledning och leda till spännande och oväntade konsekvenser.

Dessutom medverkar Sofie Joosse från SLU Miljökommunikation. Hennes forskning handlar bland annat om konst och miljö och hon söker samarbete med naturvägledare.

Gökotta med CNV är ett lättsamt morgonwebbinarium för inspiration och erfarenhetsutbyte för dig som är intresserad av naturvägledning. Alla intresserade är välkomna och det kostar inget. Mötet hålls i zoom kl 08:15 – 09:30. Varmt välkommen!

 

Gökottan är genomförd

Se dokumentationen här. 

Fakta

Tid: 2022-09-29 08:15 - 09:30
Ort: Online
Arrangör: SLU Centrum för naturvägledning
Sista anmälningsdag: 28 september 2022
Pris: Kostnadsfritt
Mer information:

Kontakta gärna Per Bengtson, SLU Centrum för naturvägledning,  per.bengtson@slu.seKontaktinformation

SLU Centrum för naturvägledning (CNV)
Institutionen för stad och land, SLU
cnv@slu.se
slu.se/cnv