20
jun
Online

Sommaravslutning med limniska och marina nätverket

Någon dyker ner i vattnet. Fötterna sticker upp från vattenytan och vattendroppar blänker i solen.

Välkommen på sommaravslutning! 20 juni, kl. 13.30–15.00

Vi träffas online, fikar och pratar om precis vad ni vill. Välkommen att diskutera och lyfta olika aktiviteter, tankar, material, verktyg, arbetssätt, kommunikation med mera under en digital fikastund tillsammans.

Vi fångar även upp idéer till vad nätverken bör fokusera på – saker att ordna träffar om, studiebesök, regionalt fokus, innehåll till den nationella konferensen i höst och en massa annat. Om du vill – ta kaffet vid ditt närmaste vatten. Var med hela tiden, eller bara en liten stund.

 

Anmälan sommaravslutning limniska och marina nätverket

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter. / The information you register here will be processed by SLU to administer your registration or your visit. Click in the box to confirm this. Read more about processing personal data at www.slu.se/en/about-slu/contact-slu/personal-data

Fakta

Tid: 2022-06-20 13:30
Ort: Online

Kontaktinformation

SLU Centrum för naturvägledning (CNV)
Institutionen för stad och land, SLU
cnv@slu.se
slu.se/cnv