17 mar

Online

CNV Gökotta: Naturvägledarnas hemliga knep

Gök.

GÖKOTTA MED CNV kl 8.15: Många naturvägledare har metoder och tips för hur man kan engagera grupper i naturen, som förtjänar att spridas mer. Under detta morgonwebbinarium lyfter vi några metoder, diskuterar och delar med oss av idéer. Var med och bidra och inspireras – och ta del av det tipsmaterial vi sammanställer till Friluftslivets år. Välkommen!

Gökotta med CNV inleds med en kort presentation om ett aktuellt tema och sedan följer samtal där alla kan bidra och inspireras av varandra. Vi ses med kaffe, the och en fralla (eller lämplig frukostfika som man ordnar själv) och har en fin start på dagen – ungefär som gökottor kan vara. Vi avrundar gemensamt.

Praktisk information

Webbinariet är genomfört. Här finns dokumentationen.

Plats: Morgonwebbinariet hålls online via zoom. 

Tid: Onsdag 17 mars 2021 kl 08:15 - 09:30 ca. Man deltar så länge man vill. 

Deltagaravgift: Det är avgiftsfritt att delta.

Fakta

Tid: 2021-03-17 08:15
Ort: Online
Arrangör: SLU Centrum för naturvägledning
Sista anmälningsdag: 16 mars 2021
Mer information:

Per Bengtson, per.bengtson@slu.se, tel 0709-468851Kontaktinformation

SLU Centrum för naturvägledning (CNV)
Institutionen för stad och land, SLU
cnv@slu.se
slu.se/cnv